Economische rechtspraktijk

InCitePartners_Rechtspraktijk

Financiën en recht

Voor eenmanszaken, voor multinationals en alles wat daar tussenin zit, biedt InCite Ondernemingsadviseurs een heldere kijk op zaken en een aanpak die anders is dan u van een accountant of management consultant gewend bent. Liever noemen we ons daarom economische rechtspraktijk. Omdat alles draait om balans. Omdat we weten dat financiën en recht onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, ook al is dat niet altijd even zichtbaar. Iedere juridische kwestie heeft een financieel/economische kant en andersom. InCite Ondernemingsadviseurs heeft expertise op juridisch, economisch, financieel én fiscaal gebied en benadert een vraagstuk altijd vanuit al deze disciplines.

Vraagstukken

Ieder bedrijf, elke ondernemer is uniek. Daarom geloven we bij InCite Ondernemingsadviseurs in maatwerk, niet in standaardoplossingen. We helpen u om uw weg te vinden in (zakelijke) vraagstukken en geven u de ruimte én de informatie om de beslissingen te nemen die passen bij u, uw omgeving en de levensfase van uzelf en uw bedrijf. Het belangrijkste daarbij is bewustwording. Wat wilt u precies en waarom? Die waaromvraag loopt als een rode draad door het hele proces. Als ondernemingsadviseurs zijn wij de ideale sparringpartners.

Belastingen

Belastingvoordeel halen? Bij InCite Partners Ondernemingsadviseurs verstaan we de kunst om binnen de kaders van de wet zo weinig mogelijk belasting te betalen. Wij helpen u met álle belastingen; zowel statisch als dynamisch, zowel nationaal als internationaal. Ook op het gebied van erfbelasting en schenkbelasting, als onderdeel van tax- en estateplanning, inclusief de bijbehorende belastingaangiften.

Binnen onze rechtspraktijk verzorgen wij ook de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting voor vele particulieren. Wij beschikken over professionele software om ieder jaar opnieuw uw inkomstenbelasting te optimaliseren.

Onze unieke werkwijze

Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze.

Contact

Copyright Incite Partners © | Economische rechtspraktijk | Cijfermanagement | Webdesign BRANDGARDEN®

top