Cijfermanagement

bannercijfermanagement

Proactieve administratieve dienstverlening

De juridische en fiscale begeleiding die InCite Ondernemingsadviseurs zo uniek maakt, is gebaseerd op cijfers. Die zeggen iets over uw bedrijf. Terugkijkend is het niet zo moeilijk om te concluderen dat u een goed of minder goed jaar heeft gehad, maar bij InCite Ondernemingsadviseurs willen we juist anticiperen op wat die cijfers, gedurende het jaar, voortschrijdend vertellen. We kijken continu goed naar deze cijfers om ze te vertalen naar jaarstukken en belastingaangiftes en gaan daar proactief mee om. Dat kunnen we op basis van ieder goed opgesteld financieel of fiscaal rapport van iedere accountant of administratiekantoor. Maar we hebben ook de capaciteit en kennis in huis om uw administraties te verwerken.

Rechtsgeldig alternatief voor accountant

Jaarrekeningen, salarisadministraties, belastingaangiftes; bedrijven zijn wettelijk verplicht om verantwoording af te leggen in de vorm van correcte cijfers voor bijvoorbeeld de fiscus of uw huisbankier. Een hardnekkige overtuiging onder ondernemers is dat dit moet gebeuren door een Registeraccountant of Accountant-Administratieconsulent. In 99 procent van de gevallen is dat evenwel niet zo!

InCite Cijfermanagement biedt een prijsgunstig, rechtsgeldig alternatief dat bovendien een goede alles-onder-één-dak basis is voor een langdurige relatie op het gebied van administratieve dienstverlening en ondernemingsadvisering.

Management van cijfers

Voor de administratieve verwerking heeft InCite Ondernemingsadviseurs een speciale afdeling die zich puur en alleen bezighoudt met het cijfermatige deel van uw administraties. InCite Cijfermanagement neemt u werk uit handen en zorgt ervoor dat u onbezorgd aan uw administratieve verplichtingen voldoet. InCite Cijfermanagement voert uw administraties, zorgt ervoor dat uw cijfers inzichtelijk worden, stelt uw jaarcijfers samen en haalt ‘volgens goed koopmansgebruik’ waar mogelijk belastingvoordeel. Dankzij de fiscale én juridische kennis die InCite Ondernemingsadviseurs in huis heeft, kan InCite Partners u ook terzijde staan met taxplanning en estateplanning, uiteraard met adviezen die het beste bij u passen en bij uw specifieke wensen.

Contact

Copyright Incite Partners © | Economische rechtspraktijk | Cijfermanagement | Webdesign BRANDGARDEN®

top